Ons adres

Dantestraat 468
3076 KV Rotterdam

Dante Fysio

010 4328225

OVER ONS

Dante medewerkers

MARJAN GROENENDIJK

Mijn naam is Marjan Groenendijk. In 1996 ben als fysiotherapeut afgestudeerd aan de opleiding hier in Rotterdam. Na jaren als algemeen fysiotherapeut gewerkt te hebben, ben ik de opleiding Bekkenfysiotherapie gaan volgen. Deze heb ik in 2011 afgerond. Sinds die tijd behandel ik met veel plezier vrouwen, mannen en kinderen met klachten in en om het bekken.

In 2021 ben ik als bekkenfysiotherapeut bij Dantefsyio komen werken. Ik haal veel voldoening uit de begeleiding van en het contact met alle verschillende mensen die ik zie in de praktijk. Waarbij ik het belangrijk vind om een luisterend oor te bieden en mensen te helpen in het dagelijks leven zo goed mogelijk te functioneren.

SVEN BONARDT

Na mijn afstuderen in 1993 ben ik enige jaren werkzaam geweest in de Verenigde Staten. Sinds 2000 ben ik als maat betrokken bij Dantefysio. Ik ben master in de sportfysiotherapie en heb mij verder verdiept tot herstel- en conditietrainer en heb dit een aantal jaren uitgevoerd bij een eredivisie handbalteam.

Ik heb mij gespecialiseerd in de revalidatie en behandeling van knieën en vooral schouders. Ik ben betrokken geweest bij de oprichting van het SchouderNetwerk Rotterdam en Drechtsteden en vervul daar op dit moment de rol van voorzitter. In deze rol probeer ik de lijntjes met schouderorthopeden zo kort mogelijk te houden. Daarnaast ben ik ook lid van Orthopedisch Netwerk Ikazia. Veel van mijn behandelingen vinden plaats in ons bewegingscentrum waarbij ik graag het plezier in bewegen wil overbrengen op mijn patiënten.

Sinds 2019 ben ik ook werkzaam als handtherapeut, waarbij ik verschillende handproblemen en blessures behandel.

WIM NAS

Algemeen fysiotherapeut en manueeltherapeut

In mijn werk vind ik het interessant om samen met de patiënt zijn of haar gezondheidsprobleem vanuit meerdere invalshoeken te onderzoeken om te bezien welke factoren van invloed kunnen zijn op de klachten.

Vervolgens kunnen we bekijken welke factoren te beïnvloeden zijn. Denk hier bij aan overbelasting, aanhoudende stress, slaapproblemen, slechte voeding, te weinig bewegen. Kortom allerlei leefstijlfactoren.

Aandachtsgebieden:

Chronische pijn, stres gerelateerde aandoeningen, COPD, Claudicatio Intermittens (etalagebenen ), herstelzorg na Covid-19, osteoporose, begeleiding naar gezonde leefstijl.

Ik ben aangesloten bij Chronisch Zorgnet.

Vanaf april 2022 bied ik ook de Gecombineerde Leefstijl Interventie aan ( GLI ).

Mijn uitdaging: “mensen (weer) in beweging te krijgen“.

 

MACHIEL MALLEÉ

Sinds 1987 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut bij Dantefysio.

Mijn grootste aandacht gaat uit naar wervelkolom-gerelateerde klachten. Tevens ben ik sinds 2004 geregistreerd kinder-manueeltherapeut, waarbij ik met name zuigelingen behandel met voorkeurspositie van het hoofdje en huil-baby’s ( Kiss- en Kidd syndroom). Het behandelen van kaak- gerelateerde klachten (Kaakfysiotherapie) en hoofdpijn klachten behoren ook tot mijn werkzaamheden.

Mijn motto is: herstellen door te bewegen!

Verder zit ik in het bestuur van het ParaMedischNetwerk Rotterdam e.o. in de functie van voorzitter.

WAFA

Wafa werkt bij ons als baliemedewerkster.

Zij werkt op maandag tot en met donderdag tot 15.00 uur.

phone-handset