Ons adres

Dantestraat 468
3076 KV Rotterdam

Dante Fysio

010 4328225

Fysiotherapie

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Hij helpt u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen. De zorg van een fysiotherapeut past bij uw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat u wilt bereiken. Soms krijgt u alleen advies, soms ook een behandeling.

De eerste afspraak
Bij de eerste afspraak wil de fysiotherapeut precies weten wat uw lichamelijke klachten zijn, hoe de klachten zijn ontstaan en hoe lang de klachten al bestaan. Ook wil de fysiotherapeut weten wat de klachten verergert of juist vermindert.

Onderzoek

Als duidelijk is dat fysiotherapie u kan helpen, gaat u samen met uw fysiotherapeut op zoek naar de mogelijke oorzaken van uw klachten. Hij wil ook weten wat uw persoonlijke doelen zijn. Wat hoopt u met de behandeling te bereiken? Wat wilt u (weer) kunnen?
De fysiotherapeut onderzoekt ook het lichaamsdeel waar u last van hebt, en kijkt welke invloed uw klacht of aandoening heeft op uw houding en de manier waarop u uw lichaam beweegt.

Behandeling

Als de fysiotherapeut een diagnose heeft gesteld, bespreekt hij met u het behandelplan, welke fysiotherapeutische behandeling past bij uw persoonlijke situatie en hoe dit gericht is op het doel dat u wilt bereiken.

phone-handset